ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΚΟΛΦ

Hellenic International Junior Golf Championship CRETE - GREECE

August 24th - August 26th, 2022 THE CRETE GOLF CLUB We are ready! — στην τοποθεσία The Crete Golf Club.

Πρωταθλητές στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Golf

Μήνυμα του Προέδρου της ΕΟΓ ΘΩΜΑ ΤΟΚΑ

Καλησπέρα σε όλους, Είναι η τρίτη φορά που στεφόμαστε πρωταθλητές στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα 12 χρόνια που είμαι μέλος της ομοσπονδίας. Θα ήθελα να συγχαρώ καταρχήν τους Αθλητές /τριες της εθνικής ομάδος ιδιαιτέρως δε τον Αρχηγό & captain Αλέξανδρο Φιλιππάκη ο οποίος είχε το καλύτερο αποτέλεσμα μέχρι σήμερα κατακτώντας την πρώτη θέση στους άντρες και την τέταρτη θέση στις γυναίκες. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια,
Μετά τιμής, για την Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ
Θωμάς Τόκας Πρόεδρος

Πρωταθλητές στο Ευρωπαικό Πρωταθλημα γκολφ

Ανακοινώσεις Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκόλφ

Ανακοινωση Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ

Αγαπητοί,
στις 24-26 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Γκολφ Κρήτης, το 6ο Διεθνές Πρωτάθλημα Εφήβων. Στην ιστοσελίδα του πρωταθλήματος Web Site θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής αλλά και τις αγωνιστικές λεπτομέρειες. Ημερομηνία λήξης συμμετοχών: Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022. Επισυνάπτεται ο οδηγός του αγώνα (Championship Booklet), ο οποίος είναι διαθέσιμος στον ακόλουθο σύνδεσμο HERE Οι συμμετοχές δηλώνονται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο HERE ή στην ιστοσελίδα του αγώνα Registrationsection Η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ καλύπτει το τέλος συμμετοχής του αγώνα (tournament fee) για όλους τους Έλληνες αθλητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Ακόμη, σύμφωνα με την δήλωση του προέδρου της ΕΟΓ, κ. Θωμά Τόκα, για τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Matchplay, η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ σε συνεργασία με την AEGEAN, θα καλύψει (ονομαστικά) τα αεροπορικά εισιτήρια από προορισμούς της Ελλάδας προς και από την Κρήτη. Ειδικά για τους αθλητές/τριες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα παραπάνω αεροπορικά εισιτήρια, θα πρέπει να σταλεί έγκαιρα ονομαστική λίστα με την ημερομηνία ταξιδιού που επιθυμούν, το αργότερο μέχρι 1/8/2022. Να σημειωθεί ότι η παροχή των εισιτηρίων εξαρτάται άμεσα από την διαθεσιμότητα της Aegean.
Θα χαρούμε να δούμε τους αθλητές σας στο 6ο Διεθνές Πρωτάθλημα Εφήβων !
εκτίμηση, Για την Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ
Ο Γενικός Γραμματέας Νικόλαος Πλατής